La golejada més ràpida en dos anys

La golejada més ràpida en dos anys

El FC Barcelona no guanyava per quatre gols de diferència des del març del 2016, quan també s’imposava al Getafe per 4-0 al minut 45

El Barça va aconseguir la classificació per a quarts de final de la Copa del Rei en vèncer el Celta de Vigo per 5 a 0, i tancant el partit amb quatre gols en mitja hora de joc. Aquests registres suposen la golejada més ràpida i àmplia en una primera meitat des de fa pràcticament dos anys.

Des de la jornada 29 de Lliga de la temporada 2015/16, quan el Barça de Luis Enrique va marcar quatre gols al Getafe en la primera meitat, que l’equip no aconseguia una golejada d’aquestes característiques. A més, si busquem una golejada de quatre gols de diferència aconseguida en la primera mitja hora, ens hem de remuntar fins a la Lliga de la temporada 2014/15, també contra el Getafe i al Camp Nou.

Un Messi de rècord

Amb els dos gols del partit, Messi ha entrat al top 10 de màxims golejadors de la història de la Copa del Rei. L’argentí suma 46 gols i supera Ramón Polo, màxim golejador de la història del Celta, casualment el rival al Camp Nou.

El ‘10’ de Barça també s’ha convertit en l’únic jugador de la plantilla d’Ernesto Valverde en marcar en les quatre competicions disputades fins ara (Lliga, Champions, Supercopa d’Espanya i Copa del Rei). L’astre argentí suma 22 gols en totes les competicions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut