L’última llista de la fase de grups de la Lliga de Campions

L’última llista de la fase de grups de la Lliga de Campions

Valverde que té fins a sis jugadors lesionats ha convocat els 18 disponibles del primer equip per afrontar el partit davant l’Sporting Clube

Ernesto Valverde ha facilitat aquest dilluns a la tarda la llista de convocats per a l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions davant l’Sporting Clube de Portugal.  El tècnic blaugrana, que no pot comptar per lesió amb Arda, A. Iniesta, Dembélé, Rafinha, Mascherano i Umtiti -aquest últim amb baixa per a dos mesos després de la lesió que es va realitzar dissabte davant el Celta al bíceps femoral de la cuixa dreta-, ha convocat els 18 disponibles del primer equip. Respecte a l’última convocatòria, Semedo i Deulofeu són les principals novetats i entren en el lloc d’Iniesta i Umtiti, lesionats.

D’aquesta manera, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Suárez, Messi, Cillessen, Paulinho, Deulofeu, Alcácer, J. Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Vermaelen.

Abans de la convocatòria Valverde ha dirigit l’última sessió d’entrenament abans del partit al camp Tito Vilanova. Una sessió en què el Txingurri ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i amb quatre jugadors del filial: Ortolá, Aleñá, Oriol Busquets i Jose Arnaiz. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut