L’Olympiacos guanya en l’últim sospir

El proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions ha marcat el gol de la victòria al minut 87

L’Olympiacos grec, el proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, ha vençut per 3-4 a domicili el Panionios, equip que arribava a aquest partit per davant del seu rival d’aquest dissabte. El conjunt blanc-i-roig ha marxat al descans amb victòria per 1-3, però els locals no han abaixat els braços i han aconseguit situar l’empat (3-3) a només cinc minuts del final. Els del Pireu, però, han aconseguit marcar el definitiu 3-4, amb un gol de Kostas Fortounis (min 87), i s’han col·locat a la quarta posició de la classificació de la Superlliga grega.

La Juve no aprofita un penal al temps afegit

La Juventus de Torí ha caigut a casa davant la Lazio després de fallar un penal al temps de descompte. Ha estat Paulo Dybala qui ha errat la pena màxima. Per part torinesa, Douglas Costa ha inaugurat el marcador, però Ciro Inmobile, amb un doblet, ha donat la victòria als visitants.