La Juventus guanya abans de visitar el Camp Nou

El conjunt italià guanya el seu tercer partit a la competició domèstica en superar el Chievo de Verona (3-0); l’Sporting Club de Portugal també guanya i l’Olympiacos empata.

La Juventus ha guanyat aquest dissabte contra el Chievo de Verona (3-0), en un partit que ha encarrilat des de l’inici i que ha dominat fins al final. Hetemaj, en pròpia porteria, Higuaín i Dybala han estat els autors dels gols. Amb aquest resultat, els italians viatjaran a Barcelona per jugar dimarts la primera jornada de la Champions, amb tres victòries en els tres partits que han jugat a la Sèrie A i de la qual són líders.

L’equip entrenat per Allegri s’ha avançat ben aviat en el marcador, quan Hetemaj, en un autogol després d’un llançament de falta de Pjanic, ha inaugurat el marcador (1-0, min 17). Al principi de la segona part, els 'bianconeri' han acabat d’encarrilar el duel amb la diana d’Higuaín (2-0, min 59).

En els darrers minuts, Dybala, que no ha entrat al camp fins a la segona part, ha marcat el tercer dels de Torí, després de fer una bona jugada individual dins l’àrea (3-0, min 83). Amb aquest gol, l’argentí ja en suma cinc aquesta temporada a la lliga italiana.

D'altra banda, l’Sporting Club de Portugal va sumar la seva cinquena victòria en els seus cinc primers partits a la lliga portuguesa, després de guanyar el Feirense amb un gol de penal en el minut 90 de Bas Dost (2-3). Finalment, l’Olympiacos ha empatat contra l'Skoda Xhanti (1-1) . El gol dels grecs l’ha convertit Engels en el minut dotze.