Josep Maria Bartomeu i Pep Segura visiten el primer equip

Josep Maria Bartomeu i Pep Segura visiten el primer equip

Tots dos han felicitat els jugadors per la bona pretemporada i han agraït la implicació i solidaritat mostrats durant el Gamper contra el Chapecoense

Aquest matí, abans de l’entrenament, el president Josep Maria Bartomeu i el mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Pep Segura, han visitat el primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la trobada, el president ha volgut felicitar els jugadors per la pretemporada que estan fent i pel seu paper a la recent Gira Nord-americana, que va acabar amb ple de victòries davant la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid i la consecució de la International Champions Cup.

De la mateixa manera, Bartomeu els ha agraït la seva implicació i la solidaritat mostrada amb tots els membres de la plantilla i l’staff del Chapeconese en un Trofeu Joan Gamper que va tenir una forta càrrega emotiva. Per acabar, Bartomeu i Segura els han volgut desitjar sort per a una temporada oficial 2017/18 que s’inicia ja aquest diumenge amb la disputa del partit d’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut