Jordi Alba: “És important no encaixar cap gol”

Jordi Alba: “És important no encaixar cap gol”

El lateral blaugrana ha fet referencia al bon joc ofert per la Roma, però ha destacat que “si estem al nostre nivell podem guanyar qualsevol equip”

El FC Barcelona afronta aquest dimecres el partit d’anada de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions (20.45 hores, beIN Sports). Els blaugrana rebran la Roma, un equip que va acabar la fase de grups en primera posició i que enguany està oferint un gran rendiment a Europa.

Una de les claus de l’eliminatòria serà el fet de no rebre cap gol a l’Estadi. Jordi Alba ha explicat que “és molt important mantenir la porteria a zero en una eliminatòria amb l’anada a casa, ja que nosaltres sempre acostumem a fer gols”. El defensa ha alabat el bon joc ofert per la Roma a la màxima competició europea, però, tot i així, ha assegurat que “tenim una gran plantilla i si estem al nostre nivell podem guanyar qualsevol equip”, i ha afegit que “les sensacions són millors que en l’últim triplet, estem en el bon camí, sabem de la qualitat en atac i en defensa hem millorat molt”. El lateral culer ha volgut fer una crida als aficionats expressant que “hem de jugar amb el factor afició, que aquest any ens està ajudant a guanyar molts partits”.

“Messi ens fa millors a tots”

Jordi Alba també ha dedicat unes paraules a l’astre argentí, en aquest sentit ha transmès que “ens dona tranquil·litat que el Leo sigui al camp, som tots molt millors amb ell”, “a Sevilla va canviar el partit per complet, sempre tens més opcions de guanyar quan es troba sobre la gespa”. El ‘18’ blaugrana també ha fet referència a Sergio Busquets i ha assegurat que “és un jugador vital per a nosaltres, és el millor a la seva posició i esperem que demà hi sigui amb nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut