MY TOP 4: Qui són els ídols de Cillessen?

MY TOP 4: Qui són els ídols de Cillessen?

Al vídeo següent, repassem el Top 4 de futbolistes per al porter holandès del FC Barcelona. Qui escollirà? Descobreix-ho!

Torna la Copa del Rei i, alhora, probablement ho farà Jasper Cillessen. El porter holandès ja va ser titular a l’anada a la Nova Condomina, on els blaugranes van vèncer el Múrcia per 0-3. Aprofitem, doncs, per repassar el seu Top 4 de jugadors històrics. Curiosament, tots quatre són holandesos, com ell, i hi trobem una llegenda de la història del FC Barcelona, a més d’un crac ex de l’Arsenal, un central que va jugar a la Serie A, Premier i Eredivisie i també un porter força conegut en la història moderna blaugrana, ja que es va enfrontar al FC Barcelona fins en dues finals de la Lliga de Campions.

En total, entre tots quatre sumen 82 títols com a futbolistes, uns registres que demostren la grandesa de tots ells. Ets capaç de reconèixer-los tots? Descobreix-ho al vídeo següent!

El repte a l’entrenament

A més de ser un gran porter, Jasper Cillessen destaca també per tenir un gran domini de peus, una característica força habitual en els porters del FC Barcelona. Al vídeo següent, l’holandès afronta un complicat repte a l’entrenament, on ha d’encistellar l’esfèric a la bossa de les pilotes des de la llarga distància. Quantes serà capaç d’encistellar? No et perdis el vídeo a continuació! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut