Les 12 hores del Barça a Roma

Les 12 hores del Barça a Roma

Descobreix com ha estat el primer dia dels blaugrana a la capital italiana. El viatge, l’arribada a l’hotel, les rodes de premsa de Valverde i Ter Stegen, l’entrenament... no et perdis l’inside view!

El FC Barcelona ha completat el seu primer dia a la capital italiana, on dimarts s’enfrontaran a l’AS Roma (20.45 hores) a l’Estadi Olímpic en el duel de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. En el següent vídeo, repassem des de dins com ha estat aquest dilluns dels barcelonistes a Itàlia, amb el viatge des de l’Aeroport del Prat, l’arribada a l’hotel, les rodes de premsa de Ter Stegen i d’Ernesto Valverde i l’entrenament sobre la gespa del coliseu romà.

Cal recordar que en aquest mateix estadi, el FC Barcelona va aconseguir la seva tercera Lliga de Campions el 2009 davant el Manchester United. Ara, els blaugrana tornen a l’Olímpic de Roma per intentar certificar l’accés a les semifinals de la Champions. No et perdis, en el següent vídeo, aquest inside view dels culers a Roma!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut