Així va ser l’últim dia de Mascherano al Camp Nou

Així va ser l’últim dia de Mascherano al Camp Nou

Descobreix com va ser el comiat del futbolista argentí amb imatges inèdites des de la seva arribada a l’Estadi i posterior a l’acte de comiat

Javier Mascherano va viure aquest dijous el seu darrer dia com a blaugrana en el Barça-Espanyol. I va fer-ho de manera molt especial. El futbolista argentí va estar acompanyat de la seva família en el seu darrer dia com a barcelonista al Camp Nou. Els futbolistes del primer equip van fer un passadís a Mascherano i posteriorment Andrés Iniesta va entregar-li una imatge commemorativa dels 18 títols que ha guanyat al llarg dels 334 partits disputats amb la samarreta blaugrana.

En aquest vídeo repassem com va ser aquest comiat emotiu del Camp Nou al futbolista argentí. “He tingut la sort de pertànyer a un grup de jugadors magnífics i agraeixo a l’afició el tracte rebut”, afirma Mascherano al reflexionar sobre aquests set anys i mig al FC Barcelona. Sense cap mena de dubte un dia que Javier Mascherano no oblidarà. No et perdis aquest vídeo amb imatges inèdites!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut