Coutinho, Messi i Suárez, una nova aliança al Camp Nou

Coutinho, Messi i Suárez, una nova aliança al Camp Nou

En el Barça-Alabès, les càmeres del Club van enregistrar els moviments del brasiler el dia que va estrenar titularitat amb el FC Barcelona, on a més es va mostrar molt proper amb l’argentí i l’uruguaià

Philippe Coutinho ja sap el que és ser titular amb el FC Barcelona al Camp Nou. Ho va ser durant el partit de Lliga contra l’Alabès, en un duel que va acabar 2-1, en el seu segon enfrontament defensant la samarreta blaugrana. I el brasiler, que va jugar 66 minuts, va poder continuar adaptant-se al joc del Barça al costat de grans futbolistes com Iniesta, Suárez i Messi. Especialment amb el ‘9’ i el ‘10’, amb el qual té un vincle especial.

No només futbolístic, sinó també personal. De fet, tots tres van arribar junts a l’Estadi, amb el mateix cotxe. Una imatge que obre aquest vídeo de la prèvia del Barça - Alabès, en què les càmeres del Club mostren com el brasiler, l’uruguaià i l’argentí preparen un duel que va acabar amb triomf blaugrana. Des de l’escalfament o la sortida del túnel de vestidors, passant també per l’entrega del premi de ‘Jugador del mes de desembre’ per a Suárez. Ho vols veure? Doncs no t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut