El resum del Barça – Celta

Gaudeix amb les millors jugades del partit de Lliga corresponent a la jornada 14 que ha servit als blaugranes per sumar un punt després d’empatar 2-2 amb els gols de Messi i Suárez

El FC Barcelona ha sumat un punt contra el Celta en el partit corresponent a la jornada 14 de Lliga. Un duel en què els blaugranes han vist com el conjunt gallec s’avançaria amb una diana de Iago Aspas als 20 minuts de joc. Un gol que neutralitzaria ràpidament Leo Messi, que ja en suma 13 a la Lliga i continua liderant la classificació de màxims golejadors. Ja a la segona part, Luis Suárez ha anotat el segon dels culers (situant-se entre els 10 màxims golejadors de la història del Barça) però Maxi Gómez ha tornat a igualar el matx. Gaudeix dels quatre gols i de les accions més destacades del partit, en el següent vídeo