Reviu la tanda de penals del Barça – Espanyol

Reviu la tanda de penals del Barça – Espanyol

Gaudeix amb el resum i amb la tanda de penals completa de la final de la Supercopa de Catalunya disputada a Lleida on els blaugranes s’han proclamat campions

Triomf del FC Barcelona davant l'Espanyol als penals (4-2), després d'empatar 0-0 en els 90 minuts reglamentaris a la final de la Supercopa de Catalunya disputada a Lleida. Els culers han estat superiors en els llançaments de penal i s'han proclamat campions del torneig.

I és que els blaugranes han anotat els quatre penals llançats a la tanda. Paco Alcácer ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador, seguit de Sergi Palencia, Yerry Mina i Abel Ruiz. A més, Cillessen, que ha fet una gran actuació durant tot el partit, ha completat el seu gran matx aturant el darrer penal a Jurado per donar la victòria als de Valverde. Gaudeix amb el vídeo de la tanda de penals completa!

A més, t'oferim també un resum dels primers 90 minuts de partit, on els culers han tingut diverses ocasions per avançar-se, però sense fortuna en la definició. Paco Alcácer, Denis, Dembélé..., els blaugranes ho han intentat però sense encert. A més, a la porteria Cillessen ha estat imperial, aturant totes les arribades dels blanc-i-blaus amb grans accions. No et perdis el resum de la final de la Supercopa de Catalunya. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut