Gran èxit a la Fan Zone del FC Barcelona

Gran èxit a la Fan Zone del FC Barcelona

El punt d'unió dels aficionats blaugranes a Madrid ha estat ple de gent durant tot el dia, creant un gran ambient abans de la gran final al Wanda Metropolitano

Els aficionats del FC Barcelona han tornat a tenyir Madrid de blaugrana després de desplaçar-s’hi amb avió, tren, autocar i vehicles particulars. Alguns, arribats divendres; altres, aquest mateix dissabte. El cert és que un any més, i per tercera vegada consecutiva, l’afició culer ha omplert la ciutat madrilenya, i per fer ambient molts s’han apropat a la Fan Zone habilitada pel FC Barcelona i situada molt a prop del Wanda Metropolitano, a la confluència entre el passeig Ginebra i el carrer Sofia.

Durant tot el dia no han parat de passar-hi aficionats animant el FC Barcelona amb càntics de suport i participant en les activitats i els tallers habilitats, tals com els famosos pintacares, futbolins, futbol virtual, tocs solidaris i punts per fer-se fotografies i selfies especials per a la final. Un dels moments més divertits ha estat quan els aficionats han pogut fer un concurs sobre els càntics típics del barcelonisme, així com també imitar el ball de Yerry Mina.

Els directius Jordi Cardoner, Pau Vilanova i el CEO del Club, Òscar Grau, tampoc no s’han volgut perdre l’ambient que es respirava al punt de trobada d’una afició blaugrana que ha mostrat les seves ganes de sumar un nou títol. 

Les personalitats tampoc s'ho han volgut perdre

A més, la Fan Zone ha tingut com a punt neuràlgic un espai habilitat per al programa especial de Barça TV. Un programa fet íntegrament des de l’escenari de la Fan Zone que ha durat més de sis hores, amb tot tipus de connexions i protagonistes, com ara els Barça Legends, Chapi Ferrer, Javier Saviola, Quique Estebaranz i Sánchez Jara. Fins i tot hi ha hagut actuacions d’animació diverses, com ara la batucada del Barça i visites d’actors, artistes i periodistes, com Andreu Buenafuente, la cantant Lorena Gómez i el Mago Pop.

En definitiva, han estat sis hores d’autèntic caliu i germanor entre els aficionats blaugrana, que han escalfat motors per viure una altra final de la Copa del Rei.

Servei especial IFEMA – Fan Zone

Enguany una de les grans novetats ha estat el servei de llançadores des d’IFEMA, el punt habilitat perquè els aficionats recollissin les entrades per a la final, fins a la Fan Zone, servei que els aficionats han utilitzat per facilitar el trajecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut