Ernesto Valverde i Gorka Iraizoz es retrobaran a Girona

Ernesto Valverde i Gorka Iraizoz es retrobaran a Girona

El tècnic blaugrana i el porter del Girona s’enfrontaran a Montilivi, després de compartir equip durant quatre temporades a l’Athletic Club i una a l’Espanyol

Ernesto Valverde i Gorka Iraizoz es retrobaran aquest dissabte a Montilivi en el derbi històric Girona-Barça a Primera Divisió. El ‘Txingurri’ i el porter basc han coincidit en el mateix equip en cinc temporades, quatre d’aquestes a l’Athletic Club (2013-2017) i una a l’Espanyol (2006/07). Amb el conjunt blanc-i-blau van disputar la final d’una copa de la UEFA, mentre que amb el conjunt basc van aconseguir guanyar la Supercopa d’Espanya al FC Barcelona el 2016 i van disputar la final de la Copa del Rei davant el Barça el 2015 al Camp Nou, en què el Barça es va imposar per 3-1.

"Valverde sempre està al costat del jugador, és molt proper i això els jugadors ho valorem molt"

Iraizoz va destacar que Valverde “és una persona normal, que es caracteritza per estar sempre al costat del jugador i ser molt proper”, un fet que “tot jugador valora molt”. El porter basc, que va fer aquestes declaracions durant la pretemporada amb el Girona, va reconèixer que “en tots els equips que Valverde ha estat sempre han portat el domini de la pilota, perquè a ell li agrada molt aquest aspecte”. I va agrair profundament la tasca que Valverde va fer amb ell durant les dues etapes que van coincidir a l’Athletic i l’Espanyol: “Va fer una tasca increïble, ajudant-me a controlar el meu caràcter i vaig aprendre molt”.

"Iraizoz és un gran professional i un gran exemple que ajuda molt a l'entrenador"

En aquest sentit, quan a Valverde se li ha preguntat, durant la roda de premsa prèvia al partit davant el Girona, per l’etapa amb Gorka Iraizoz, el ‘Txingurri’ ha explicat que “és un gran professional, que l’he tingut en diferents etapes de la seva carrera en les quals ha estat titular i d’altres no i ha estat un gran exemple que ajuda molt a l'entrenador.”. I ha afegit: “La seva carrera l’avala”. Dissabte, a les 20.45 hores, a Montilivi deixaran de banda els bons records viscuts al mateix equip i se centraran a sumar tres punts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut