Umtiti i Digne, titulars en la victòria d'una França que ja és al Mundial 2018

Umtiti i Digne, titulars en la victòria d'una França que ja és al Mundial 2018

La selecció de Didier Deschamps ha derrotat Bielorússia (2-1) per acabar primera del grup A, amb 23 punts, i aconseguir el bitllet directe per a Rússia 2018

Ho tenien de cara, però encara faltava per disputar-se l’última jornada de la fase classificatòria per al Mundial 2018. I, finalment, la selecció francesa ha derrotat Bielorússia (2-1) i ha aconseguit el bitllet directe per a Rússia. Ho ha fet en un partit en què els blaugrana Samuel Umtiti i Lucas Digne han estat titulars -els dos han jugat els 90 minuts- i en què els gols de Griezmann i Giroud han fet que la diana de Saroka fos insuficient per a una selecció, la de Bielorússia, que ja no s’hi jugava res.

D’aquesta manera, els dos defenses blaugrana –també ho podria fer Démbélé- s’uneixen als futbolistes del primer equip que podran representar al Barça en el proper Mundial. Una llista on, malauradament, no hi podrà ser Jasper Cillessen. Titular amb Holanda, ha aconseguit el triomf davant Suècia (2-0), però la diferència de gols ha fet que la segona posició del grup, plaça destinada a la repesca, fos finalment per a la selecció nòrdica.

Portugal, directament també cap a Rússia

En el grup B, també ha estat una bona jornada per a la Portugal de Nélson Semedo i André Gomes, tot i ser suplents (André Gomes ha entrat en el minut 75). I és que el conjunt dirigit per Fernando Santos ha aconseguit acabar primera després de derrotar Suïssa (2-0) i treure-li la posició d’accés directe al Mundial, també per diferència de gols.  

A més, cal destacar que hi ha hagut una altra selecció amb representació blaugrana que ha jugat aquest dimarts. Es tracta de la Bèlgica de Vermaelen, suplent, que ha golejat Xipre (4-0). Un resultat intranscendent, perquè la selecció belga va ser de les primeres en assegurar-se matemàticament la primera plaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut