El Barça ja és a Madrid

El Barça ja és a Madrid

L’expedició blaugrana s’ha enlairat de l’aeroport del Prat al voltant de les 11.15 hores i ha aterrat a la capital a les 12.00 hores

El FC Barcelona ja és a Madrid. Els homes d’Ernesto Valverde afronten aquest dissabte un duel exigent contra l’Atlètic de Madrid (20.45 hores) corresponent a la jornada 8 de Lliga i que suposarà l’estrena al Wanda Metropolitano. Els blaugranes han sortit de l’aeroport del Prat al voltant de les 11.15 hores i han aterrat cap a les 12.00 hores.

L’expedició blaugrana ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu; el vicepresident esportiu Jordi Mestre; el directiu i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix; el CEO del Club, Òscar Grau i el responsable de Relacions Internacionals Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor.

Han viatjat els 18 convocats per Ernesto Valverde, que buscaran igualar el millor inici històric del Barça a la Lliga. Quant a la llista, cal recordar que n’han quedat fora per decisió tècnica Alcácer, Vermaelen i Aleix Vidal, mentre que Rafinha, Dembélé i Arda Turan continuen recuperant-se de les seves lesions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut