fcb.portal.reset.password

Lieke Martens ha estat una de les blaugrana guardonades. | GERMÁN PARGA-FCB

Navarro també ha estat premiat. | GERMÁN PARGA-FCB

El FC Barcelona ha estat reconegut a la 70a edició de la Gran Gala de Mundo Deportivo que s’ha celebrat aquest dilluns al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). El jugador Juan Carlos Navarro ha rebut el premi a la seva trajectòria esportiva mentre que la jugadora del Barça Femení, Lieke Martens, ha estat guardonada amb el premi revelació de la temporada. El tercer guardó en clau blaugrana ha estat per a l’exblaugrana Gary Lineker amb el Premi Extraordinari.

L’expedició blaugrana, que ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, ha comptat amb l’assistència dels vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre, del comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, i els directius, Joan Bladé, Javier Bordas, Sílvio Elías, Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Maria Teixidor, Enrique Tombas, Oriol Tomàs i Xavier Vilajoana.

També ha comptat amb la presència del CEO, Òscar Grau, el director de relacions internacionals i esportives del primer equip, Guillermo Amor, el director d’esports professionals, Albert Soler, el secretari tècnic Robert Fernández, els mànagers de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins, Nacho Rodríguez, David Barrufet, Xavier O’Callaghan i Toni Miró respectivament, entre molts d’altres.

Pel que fa a la part esportiva, ha assistit el capità del Barça Lassa de bàsquet, Juan Carlos Navarro, la jugadora del Barça Femení, Lieke Martens -tots dos premiats-, l’entrenador del Barça Lassa d’handbol, Xavier Pascual, del futbol sala, Andreu Plaza i de l'hoquei patins, Edu Castro.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();