Jordi Alba, a un partit dels 200 oficials amb el FC Barcelona

Jordi Alba, a un partit dels 200 oficials amb el FC Barcelona

El lateral de L’Hospitalet comença la seva sisena temporada com a blaugrana consolidat com a peça clau de l’onze del Barça

El defensa del FC Barcelona Jordi Alba es troba a tan sols un matx d’arribar a la xifra rodona de 200 partits oficials amb la samarreta blaugrana. El jugador de L’Hospitalet de Llobregat va jugar contra el Reial Madrid, a l’anada de la Supercopa d’Espanya, el seu partit número 199 i podria arribar a les 200 aparicions com a barcelonista si disputa el partit de tornada al Santiago Bernabéu.

Jordi Alba, que va formar part del futbol formatiu blaugrana, s’ha convertit en un jugador clau per a l’equip des que va arribar al Barça a l’estiu del 2012. Procedent del València, on va jugar al llarg de tres temporades, Alba va debutar amb el primer equip en el primer partit oficial de Tito Vilanova a la banqueta, un partit de Lliga contra la Reial Societat al Camp Nou (5-1). Aquella temporada va disputar 44 partits i també va marcar el seu primer gol amb el Club, el 20 d’octubre en un Deportivo-Barça de Lliga (4-5).

Una etapa plena de títols

En total, 199 partits en què el Barça ha obtingut 144 victòries, 28 empats i 27 derrotes, en els quals el futbolista de L’Hospitalet ha fet nou dianes. A més, el lateral ha aixecat onze trofeus: una Lliga de Campions, tres Lligues, tres Copes del Rei, dues Supercopes d’Espanya, una Supercopa d’Europa i un Mundial de Clubs. Un ampli palmarès al qual s’hi ha d’afegir també l’Eurocopa de Polònia i Àustria aconseguida amb la selecció espanyola l’any 2012. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut