Ernesto Valverde: “Serà un duel bonic de jugar”

Ernesto Valverde: “Serà un duel bonic de jugar”

El Txingurri valora l’enfrontament de vuitens de final davant el Chelsea com una eliminatòria “dura però atractiva i motivant per als jugadors i aficionats”

El FC Barcelona ja sap quin serà el rival dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Si els blaugranes volen ser al bombo dels quarts hauran d’eliminar el Chelsea, actual campió de la Premier League. Així ho ha deparat el sorteig celebrat aquest dilluns a la seu de la UEFA (Nio). El tècnic Ernesto Valverde ha valorat l’emparellament als micròfons de Barça TV un cop finalitzat l’entrenament d’aquest matí. “És un sorteig dur per l’entitat del rival. Ja sabíem que no anava a ser fàcil perquè hi havien grans equips al bombo i ens ha tocat un dels més complicats”. “Serà un duel bonic de jugar, eliminatòria dura, però atractiva i motivant per als jugadors i aficionats”, ha asseverat.

"Conte és un entrenador metòdic, tàctic i molt organitzat i ens analitzarà a fons" (Valverde)

En clau d’anàlisi, Valverde ha explicat que el Chelsea és un “equip molt físic i fort, que té un esquema molt marcat i que està molt ben treballat tàcticament”. “Conte és un entrenador amb un bon historial, que ha guanyat títols al Chelsea i també a la Juve i tinc la sensació que és un entrenador metòdic, tàctic i molt organitzat”. I ha afegit: “No tinc cap dubte que ens analitzarà a fons, tenim dos mesos per preparar aquest partit, per veure’ls a ells i ells també a nosaltres”, ha sentenciat.

Per la seva banda, Guillermo Amor, responsable de relacions institucionals i esportives del FC Barcelona, ha exposat que fa una “valoració positiva del sorteig” i segur que “veurem un Barça alegre  que no canviarà per a res l’estil del joc”. També s’han expressat Thomas Vermaelen i Sergio Roberto sobre el sorteig.

"Serà un rival dur, però estem animats i contents que ens hagi tocat el Chelsea" (Sergi Roberto)

El de Reus que ha rebut aquest dilluns el premi Barça Jugadors ha declarat que l’equip ”ja tenia en ment el Chelsea per les altes probabilitats que hi havia que toqués el Chelsea al sorteig”. “Serà un rival dur, però estem animats i contents que ens hagi tocat”. El central belga ha reconegut que Stamford Bridge “és un estadi petit i per tant la gent està molt més a prop del camp però serà un partit molt gran”. I ha finalitzat destacant la qualitat de Hazard: “És un jugador de classe mundial. Va tenir una lesió a l’estiu però s’ha recuperat bé i ha tornat molt fort”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut