Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "La Champions ens ha donat molt i hem de respectar-la"

El tècnic del FC Barcelona ha comparegut en roda de premsa per parlar sobre l'últim partit de la fase de grups, contra l'Sporting, amb l'equip blaugrana ja classificat com a primer de grup

El FC Barcelona es troba a les portes del seu últim partit de la fase de grups de la Champions 2017/18. I ho farà com a primer de grup, després de classificar-se matemàticament per als vuitens de final. El rival serà un Sporting Clube de Portugal que sí que es juga el seu accés a la següent ronda, ja que una victòria al Camp Nou combinada amb una ensopegada de la Juventus els hi donaria el bitllet. Davant d'això, i sempre tenint en compte que arribar a l'últim partit amb tot decidit és una bona notícia per al Barça, Valverde ja ha comentat que no serà excusa. "És una competició que ens agrada i hem de ser responsables davant del nostre públic. La Champions ens ha donat molt, i volem que ens segueixi donant molt, així que hem de respectar-la".

Perquè per al tècnic "tots els partits són proves per a nosaltres" i són "exigents". "L'Sporting és un gran rival. Sabem del seu potencial, que es pren aquesta competició d'una manera molt forta, i encara té possibilitats. Per això vindrà a guanyar-nos. A més, veient que necessita el triomf, haurà de donar un pas endavant i ser ofensiu".

Davant l'Sporting, un dels problemes que tindrà el tècnic blaugrana seran les lesions, especialment en la posició de central. Perquè la lesió d’Umtiti s'ha unit a la de Mascherano. Malgrat tot, Valverde s'ha mostrat optimista: "La realitat és la que és i cada vegada que ha sortit un jugador ha funcionat bé. Confio que els que surtin ho faran bé, perquè la plantilla està preparada per solucionar els problemes que vagin sorgint".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut