Ernesto Valverde: “Per passar a la final haurem de marcar a Mestalla”

Ernesto Valverde: “Per passar a la final haurem de marcar a Mestalla”

El tècnic blaugrana assegura que l’equip té molta il·lusió per aconseguir la cinquena final consecutiva de Copa, però és conscient de la dificultat que tindrà tot i l’avantatge de l’anada

El FC Barcelona afronta aquest dijous la tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant el València (21.30 hores, Telecinco i Gol). Una eliminatòria que de moment els blaugranes parteixen amb l’avantatge del Camp Nou (1-0) i que hauran de rematar a València. “Tenint en compte el potencial ofensiu del València i més jugant a Mestalla, tinc la sensació que per passar caldrà marcar”. Són paraules d’Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al partit.

El Txingurri ha destacat que “el fet de ser una semifinal el component de la motivació ja hi serà des de l’inici” i ha assegurat: “Cada equip serà fidel al que acostuma a fer, ells seran un bloc molt difícil de sobrepassar i ràpids al contracop”. El València podrà comptar, en principi, amb Gonzalo Guedes que s’ha recuperat de la lesió. Un fet per a Valverde perillós: “És un jugador a tenir en compte, està fent una gran temporada, crea molts problemes per banda esquerre i haurem d’estar atents”, ha alertat.

"La nostra motivació per aconseguir la cinquena final de Copa consecutiva no serà menys que la del València"

Això sí, ha reconegut que creu que els de Marcelino, que tenen l’obligació de remuntar si volen accedir a la final, seran més atrevits a dalt i més jugant a casa seva. “Les altres finals pertanyen al passat i nosaltres volem aconseguir la d’aquesta temporada. Ells estaran motivats perquè fa temps que no arriben a una final, però la nostra motivació no serà menys que la seva”, ha sentenciat el tècnic culer.

Valverde que ha asseverat que la competició està sent exigent posant l’exemple que aquest cap de setmana passat cap dels quatre semifinalistes de Copa ha aconseguit els tres punts a la Lliga (Barça, València, Leganés i Sevilla), ha parlat de noms propis. Sobre Suárez ha assegurat que no li preocupa que l’uruguaià estigui a una targeta de perdre’s la final, en cas de passar, perquè “els jugadors són com són i la seva agressivitat al camp en quan a buscar espais i el gol,  la sabrà controlar en certa mesura”, mentre que ha dit que Yerry Mina està preparat per jugar quan se’l necessiti, després de ser preguntat per les molèsties de Gerard Piqué: “Es provarà a l’entrenament d’aquest dimecres i veurem si pot jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut