Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Hem jugat amb solidesa i personalitat"

El tècnic del FC Barcelona s'ha mostrat satisfet amb la classificació matemàtica com a primers de grup després de l'empat contra la Juventus

El FC Barcelona ja és equip de vuitens. Ho ha aconseguit després d'empatar contra la Juventus, en un partit en què no hi ha hagut gols però que ha estat suficient per tancar la classificació matemàtica com a primer. Un fet que Valverde ha valorat positivament, perquè "és el que volíem". "Després de l'empat a Atenes, teníem dues opcions per aconseguir la classificació. Aquí ens valia l'empat, però també sabíem que si perdíem ens ho jugàvem tot a una carta en l'últim partit, i això hauria estat perillós. Per això estic content", ha afegit el tècnic.

A més, ha comentat: "Veníem amb la intenció de guanyar i sumar. Hem jugat amb personalitat, perquè ells aquí pressionen molt, i més si tenen espai. Però hem estat bé en les vigilàncies i ha estat en el descompte quan hem passat més dificultats".

Per acabar, també ha parlat sobre els següents temes destacats. Els repassem:

Sobre la rotació de Messi

"Era una decisió complicada, però Leo Messi ve acumulant molts minuts. Pensàvem que aquest partit havia de ser llarg i dur, i que en el segon temps el duel s'obriria més i tindria opcions".

"És una cosa natural. Era una decisió arriscada, perquè és el millor del món, però hem pensat que era un dia adequat per fer-ho".

Ter Stegen, sempre solvent

"Ell està en un gran moment de forma, encara que la nostra intenció és que no hagi d'aturar moltes rematades. Avui, per exemple, no ha tingut molta feina, però sempre hi és i ho demostra quan té intervencions decisives. El xut de Dybala en el descompte era un moment clau i aquí ha tornat a aparèixer, com sempre".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut