Ernesto Valverde: “Estem contents pel resultat”

Ernesto Valverde: “Estem contents pel resultat”

El tècnic blaugrana ha destacat el bon treball dels jugadors davant l’Espanyol, tot i que ha recordat que la temporada tot just comença i “queden molts partits”

El tècnic del FC Barcelona Ernesto Valverde ha destacat la dificultat que suposa sempre un derbi, un duel en què els blaugranes s’han imposat per 5-0: “Estem contents pel resultat, però el resultat pot semblar que ha estat un partit fàcil i no és així. Un derbi mai és fàcil”. Valverde també ha destacat el fet de no encaixar cap gol per tercer partit consecutiu a la Lliga. “El més important és que l’equip estigui bé, amb els jugadors implicats i que fem un bon joc que engresqui la gent a venir al camp”, ha afegit el preparador blaugrana.

Preguntat per l’avantatge que li dona al Barça sobre els altres rivals el triomf contra l'Espanyol, Valverde ha explicat que “tot just estem al principi de temporada i les distàncies no són significatives, tot i que sempre és millor estar per davant i no per darrere”. En relació amb el debut d’Ousmane Dembélé, el preparador barcelonista ha destacat que el jugador francès necessita una adaptació i entrar progressivament a l’equip: “Dembélé és un jugador en qui tenim posades moltes esperances pel que ens pot aportar, i la idea és que vagi entrant de mica en mica en la competició”. “El vestidor l’està protegint en tot moment”, ha afegit en relació amb el crac francès.

Ernesto Valverde també s’ha referit al bon partit d’Ivan Rakitic. “És un jugador que ha començat molt bé la Lliga i avui ha participat molt activament”. Finalment, l’entrenador també s’ha referit al joc de Nélson Semedo: “És un jugador ràpid, fort i que es projecta bé en atac. En defensa ens pot ajudar molt”, ha dit del lateral portuguès. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut