Munir: “Sempre és especial tornar al Camp Nou”

Munir: “Sempre és especial tornar al Camp Nou”

El davanter cedit pel Barça a l’Alabès, equip que visita aquest diumenge l’Estadi, ha concedit una entrevista als mitjans del Club

Crescut a la Masia, campió del triplet del Barça la temporada 2014/15, Munir El Hadaddi (01/09/1995, Madrid) tornarà a trepitjar la gespa del Camp Nou aquest diumenge. Ho farà, però, amb la samarreta de l’Alabès, equip amb el qual juga cedit pel Barça aquesta temporada. No serà la primera vegada que el davanter madrileny s’enfronti als blaugranes com a rival.

I és que el curs passat ho va fer amb el València, amb el qual va marcar dos gols a Mestalla i a l’Estadi als culers. El conjunt vitorià, dirigit per l’exblaugrana Pitu Abelardo, arriba al duel en un bon moment de forma a la Lliga i amb un Munir en estat de gràcia de cara al gol. L’exblaugrana ha concedit una entrevista als mitjans del Club en què ha valorat la seva temporada i les possibilitats de l’Alabès de sumar al Camp Nou.

Diumenge tornes a la que ha estat casa teva. Com afrontes el partit?

Jugar contra el Barça és sempre molt especial perquè jugo contra excompanys. He crescut allà i ho he guanyat tot amb ells, i, evidentment, serà molt bonic tornar al Camp Nou.

Què sentiràs en trepitjar un altre cop la gespa del Camp Nou vestit amb una altra samarreta?

Doncs molta emoció, perquè jugues contra excompanys. Segurament recordaré quan vaig debutar, els moments especials viscuts aquí i l’estima de l’afició. Tots aquests records sempre són especials.

"El Barça està a un nivell increïble i són un equip molt difícil de batre amb un Messi que està a un nivell molt superior a qualsevol. Mai hi haurà un jugador com ell"

L’Alabès l’any passat va ser capaç de sorprendre i va guanyar al Camp Nou. Us veieu capaços de tornar a guanyar?

Doncs la veritat és que ara estem en un bon moment de forma. El que intentarem és fer un bon partit i mirar de rascar-ne alguna cosa positiva.

Què s’ha de fer per puntuar a l’Estadi?

Hem de fer les coses molt bé, estar molt junts en defensa i saber sortir amb ordre i ràpids al contracop sabent la dificultat que té jugar contra el Barça.

Com veus el Barça des de la distància i el nivell de Messi?

El Barça està sempre espectacular, estan a un nivell increïble i són un equip molt difícil de batre. Els desitjo tota la sort del món. Quant a Messi, el veig molt superior a qualsevol jugador. No hi ha ningú ni hi haurà mai ningú com ell. És únic, no té cap comparació possible i és impossible d’aturar.

Ara teniu Abelardo d’entrenador després d’un inici de temporada complicat, amb dos canvis a la banqueta després del pas de Zubeldía i De Biasi. Es nota el passat blaugrana en la manera de dirigir d’Abelardo?

Sí, està clar. Vol que siguem un equip organitzat, protagonista amb la pilota i que estiguem bolcats a l’atac. L’equip ara està molt endollat, vam fer un partidàs contra el València a la Copa i vam tenir la mala sort de caure als penals, però sabem que hem de continuar amb aquesta dinàmica. Si continuem treballant així crec que ens salvarem. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut