Retorn a la feina pensant en la UD Las Palmas

Retorn a la feina pensant en la UD Las Palmas

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a preparar el proper partit de Lliga davant el conjunt canari, tot just abans d’afrontar l’aturada per seleccions

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de gaudir d’un dia de descans, en una sessió on Vermaelen, amb gastroenteritis, no s'ha entrenat. Els barcelonistes han tornat a la feina per començar a preparar el partit de Lliga de diumenge davant la UD Las Palmas al Camp Nou (16.45 hores), corresponent a la setena jornada del campionat. Un partit que serà el darrer abans d’afrontar una nova aturada per partits de seleccions.

Els culers van vèncer dimecres a Lisboa davant l’Sporting Club de Portugal (0-1), gràcies a un gol de Coates en pròpia porta. Amb aquest nou triomf, els barcelonistes ja n’acumulen 8 de seguits entre Lliga i Champions i sumen sis punts de sis possibles a la fase de grups de la Lliga de Campions.

Cal destacar que abans de l’entrenament, els jugadors del primer equip s’han fet la tradicional fotografia de família amb tota la plantilla i amb els membres de l’staff. A més, la plantilla del primer equip s’ha fet l’habitual foto conjunta amb la plantilla del femení, amb els dos primers equips de futbol del FC Barcelona unint forces per afrontar la temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut