Primera sessió per preparar la visita a Mestalla

Primera sessió per preparar la visita a Mestalla

Els blaugranes s’han exercitat al camp Tito Vilanova en una sessió amb els disponibles del primer equip en què s’ha pogut veure Sergi Roberto i André Gomes fent treball amb el grup

Després de certificar el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions com a primers de grup per onzena vegada consecutiva, els blaugranes han tornat a la feina aquest divendres per començar a preparar la complicada visita a Mestalla. Els blaugranes s’enfronten al València en la 13a jornada de Lliga (diumenge 26, 20.45 hores) en un partit en què primer i segon es veuran les cares en un duel trepidant.

Una sessió on els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, juntament amb cinc jugadors del Barça B: Aleñá, Arnaiz, Oriol Busquets, David Costas i Cucurella.

A l’entrenament també hem pogut veure André Gomes i Sergi Roberto amb els seus companys per primer cop després de les seves respectives lesions. A més Arda Turan, amb un flegmó dentari, ha estat visitat pels metges i ha marxat cap a casa. També hi ha hagut control antidopatge amb els d’Aepsad (Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte) amb control d’orina per a Ter Stegen, Digne, Denis Suárez i André Gomes, i d’orina i sang per a Cillessen i Aleix Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut