Sessió en família a la Ciutat Esportiva

Sessió en família a la Ciutat Esportiva

Sergi Roberto, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez i Nélson Semedo s’han exercitat al camp número 3 de la Ciutat Esportiva juntament amb Carles Aleñá i Jokin Ezkieta, del Barça B

El FC Barcelona ha fet el primer entrenament de la setmana sense els internacionals. Concretament són 16 els futbolistes que han marxat amb les seves seleccions per jugar amistosos de preparació per al Mundial, i que aquests dies no s’exercitaran amb la resta dels seus companys.

Així doncs, la d’aquest matí al camp número 3 de la Ciutat Esportiva ha estat una jornada en família. Amb els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Jokin Ezkieta, s’han entrenat Sergi Roberto, Aleix Vidal i Paco Alcácer, a banda de Denis Suárez i Nélson Semedo, que s’han incorporat al grup. Cal recordar que el migcampista gallec es va fer un trencament fibril·lar a l’adductor de la cuixa esquerra en el partit de la Supercopa Catalunya, mentre que el lateral portuguès es va lesionar contra el Girona al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Per la seva banda, Sergio Busquets i Thomas Vermaelen continuen fent treball de recuperació de les seves respectives lesions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut