Sessió per tancar la setmana

Sessió per tancar la setmana

Els de Valverde s'han exercitat a la Ciutat Esportiva, abans de disputar el Gamper aquest dilluns al Camp Nou davant el Chapecoense

El Barça cada cop és més a prop d’iniciar la temporada oficial. Aquest diumenge ha tancat una altra setmana de treball, la tercera després de la tornada de vacances. I és que el FC Barcelona afronta d’aquí just una setmana la primera competició de la temporada: la Supercopa d’Espanya davant el Reial Madrid. Els blaugranes, però, tindran encara una última prova davant el Chapecoense en el Trofeu Joan Gamper d’aquest dilluns al Camp Nou (20.30 hores)

Així doncs, els de Valverde s’han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva. Una sessió que s’ha dut a terme al camp Tito Vilanova i en què el tècnic blaugrana ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Ortolá i Aleñá del Barça B. Douglas, per la seva banda, ha estat felicitat per la plantilla amb motiu del seu aniversari.

El primer equip es tornarà a exercitar aquest dilluns a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva abans d’afrontar el partit del Gamper. Cal recordar que, tot i que el Trofeu es començarà a disputar a partir de les 20.30 hores, una hora abans, aproximadament, com és habitual, es farà la presentació oficial de la plantilla davant dels aficionats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut