La Copa entra en escena a la Ciutat Esportiva

La Copa entra en escena a la Ciutat Esportiva

El primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sense Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Jordi Alba i Umtiti, que tenen festa fins dimecres

Sense temps per descansar, després de l’exigent partit a Mestalla, el FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dilluns a la Ciutat Esportiva. Ho ha fet en una sessió de recuperació per als jugadors titulars, sobre el Camp número 3, i amb la ment posada ja en el partit següent: la tornada dels setzens de final de la Copa contra el Múrcia.

Ha estat un entrenament en què Ernesto Valverde i el seu cos tècnic ha comptat amb els disponibles del primer equip, entre els quals no hi eren Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Jordi Alba i Umtiti, que tenen festa fins dimecres. A més, han completat el grup amb J.Cuenca, Vitinho, Cardona, David Costas, Aleñá, O.Busquets i A.Ortolá. Un entrenament en què s’ha pogut veure a Dembélé i Rafinha amb els seus processos de recuperació.

Ara l’equip descansarà fins demà, quan es dugui a terme la darrera sessió abans de jugar contra el Múrcia. Prèviament a l’entrenament, Ernesto Valverde compareixerà en roda de premsa per parlar sobre l’actualitat blaugrana i l’enfrontament del Camp Nou, que ha de servir per sentenciar la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei després del 0-3 de l’anada jugada a la Nueva Condomina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut