La llista de 20 jugadors per viatjar a Lisboa

La llista de 20 jugadors per viatjar a Lisboa

El tècnic Ernesto Valverde ha donat a conèixer la convocatòria per afrontar el partit davant l’Sporting CP, on destaquen els retorns a la llista de Deulofeu i Semedo i la inclusió d'Ortolá, del Barça B

Primera sessió de la setmana i darrera a la Ciutat Esportiva abans de viatjar a Portugal. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dilluns al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió per acabar la posada a punt per a la segona jornada de Lliga de Campions davant l’Sporting CP.

Al finalitzar l’entrenament, el tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de 20 convocats, on destaquen els retorns de Nélson Semedo i Gerard Deulofeu respecte a la llista de dissabte passat a Girona i també la inclusió d’Ortolá, del Barça B, que ha rebut l’alta mèdica. Així doncs, la convocatòria d’Ernesto Valverde és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá (31), Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

D’altra banda, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Vermaelen, Arda i Alcácer, mentre que Rafinha i Dembélé continuen recuperant-se de les seves lesions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut