Entrenament de cara a preparar la final de Copa contra el Sevilla

Entrenament de cara a preparar la final de Copa contra el Sevilla

Ivan Rakitic ha tornat a entrenar-se amb el grup després de la seva operació al metacarpià del primer dit de la mà esquerra

L’equip d’Ernesto Valverde ha començat a preparar la final de Copa del Rei contra el Sevilla d’aquest dissabte. Després de gaudir d’un dia de descans posterior al partit de dimarts passat contra el Celta (2-2), l’equip blaugrana ja està totalment enfocat a preparar un matx importantíssim.

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova amb la novetat d’Ivan Rakitic, que ha rebut l’alta mèdica i s’ha entrenat amb el grup després de la seva operació al metacarpià del primer dit de la mà esquerra. La sessió ha comptat també amb Aleñá, del Barça B. Els jugadors blaugrana han començat a preparar el matx contra el Sevilla de Vincenzo Montella de dissabte a la nit (21.30 hores, TVE).

Control antidopatge

A més, durant aquest matí l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut a l’Esport (AEPSAD) ha realitzat control de sang i orina a Umtiti, i de sang a Ter Stegen, Piqué, Iniesta, Messi, Paulinho, Jordi Alba, Digne, André Gomes i Vermaelen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut