Tot a punt per al debut oficial

Tot a punt per al debut oficial

El FC Barcelona ultima els detalls de l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid, en un entrenament que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip més Aleñá i Ortolá, del Barça B

S’acaba la preparació per a l’anada de la Supercopa d’Espanya. El FC Barcelona ha dut a terme l’última sessió d’entrenament aquest dissabte a la tarda i ja pensa exclusivament en el Clàssic d’aquest diumenge, al Camp Nou (22 hores, TV3 i Telecinco). Una darrera jornada de treball que s’ha realitzat al camp Tito Vilanova, de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i que ha comptat amb tots els futbolistes disponibles del primer equip.

A més a més, Ernesto Valverde ha decidit comptar amb Aleñá i Ortolá, del Barça B, que han completat una sessió prèvia on els primers 15 minuts han estat oberts als mitjans informatius –s’han pogut veure exercicis d’escalfament i de tocs de pilota. 

Minuts abans, la sala de premsa ha copsat les impressions d’Ernesto Valverde i Gerard Piqué en la prèvia d’un partit d’altura que serà el primer oficial del nou Barça de Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut