fcb.portal.reset.password

El mercat d’estiu de fitxatges ha finalitzat i el FC Barcelona ha incorporat fins a sis noves cares a la plantilla del primer equip. El primer a arribar va ser el tècnic Ernesto Valverde, l’escollit per substituir Luis Enrique. El ‘Txingurri’ va arribar procedent de l’Athletic Club, equip que havia dirigit durant quatre temporades.

Pel que fa a jugadors, el Club ha decidit recuperar Gerard Deulofeu i Thomas Vermaelen. En el cas del davanter de Riudarenes, el Club va fer efectiva la clàusula de recompra per 12 milions d’euros, mentre que Vermaelen ha tornat de la seva cessió a la Roma. Pel que fa als fitxatges, Nélson Semedo va ser l’escollit per reforçar el lateral dret, Paulinho ha estat el reforç per al mig del camp i l’últim a arribar ha estat el jove i talentós Dembélé.

En l’apartat de baixes, a banda del tècnic Luis Enrique Martínez, la marxa de Neymar Jr al PSG ha estat la principal sortida, després que el jugador fes efectiu els 222 milions d’euros de la clàusula de rescissió. Tello ha estat traspassat i Masip va finalitzar el seu contracte. Douglas, Samper, Munir i Marlon han estat els quatre jugadors cedits per a la següent temporada. A continuació, fem un repàs als moviments d’aquest estiu al primer equip del FC Barcelona: 

 

 
 
Tornar a dalt