Els Barça - Getafe, sinònim de gols

Els Barça - Getafe, sinònim de gols

Les últimes sis visites dels madrilenys al Camp Nou han deixat 31 gols al marcador

Les anteriors visites del Getafe al Camp Nou han comportat una allau de gols a l’Estadi. En les últimes sis visites de l’equip madrileny s’han pogut veure un total de 31 gols. Una mitjana de 5,2 gols per partit, registrant cinc victòries blaugrana i un empat a dos gols.

Fa dos anys que el Getafe no trepitja el Camp Nou, atès que la temporada passada jugava a Segona Divisió. L’última visita va ser la temporada 2015/16, en què els blaugranes es van imposar per sis gols a zero (6-0).

Tot i això, els blaugranes no tindran un partit fàcil, ja que enguany els madrilenys són un dels equips menys golejats del campionat. El Getafe ha encaixat únicament 21 gols en 22 jornades, i s’ha convertit en el tercer equip menys golejat juntament amb el Leganés i el Reial Madrid. Cal recordar que el Barça (11) i l’Atlètic (9) són els que menys gols encaixen.

Valverde: 80% de victòries davant el Getafe

L’entrenador blaugrana acumula un 80% de victòries en tots els enfrontaments davant el Getafe en la seva etapa com a tècnic prèvia al Barça. Al llarg de la seva trajectòria com a tècnic ha aconseguit 12 victòries i només tres derrotes. Els madrilenys, precedits pel Celta (77% de victòries), són l’equip amb el qual el Txingurri registra un millor percentatge de victòries, si tenim en compte rivals amb els quals es va enfrontar un mínim de cinc vegades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut