El primer equip ja és a Miami

El primer equip ja és a Miami

L’expedició blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, ha aterrat a l’aeroport de Miami al voltant de les 13 hores (hora local)

El FC Barcelona ja ha aterrat a Miami, tercera destinació i última d’aquesta gira nord-americana que viurà un dels partits més esperats d’aquesta pretemporada: el Clàssic. La ciutat ja fa dies que espera l’arribada de tots dos equips per veure el millor espectacle del món. Per aquest motiu, l’arribada de l’expedició blaugrana ha generat expectació, ja que no cada dia es pot veure les grans estrelles del Barça. El Barça aixeca passions allà on va i això es fa palès durant la gira en els entrenaments a portes obertes i als estadis absolutament plens.

L’avió del primer equip ha aterrat al voltant de les 13 hores (hora local*) a l’aeroport de Miami i l’expedició s’ha dirigit a l’East Hotel, on s’estarà fins aquest dissabte, 29 de juliol. L’equip ja ha disputat dos partits en aquesta International Champions Cup, i els dos els ha resolt amb victòria, davant la Juventus (1-2) i el Manchester United (1-0), amb gols de Neymar Jr. Ara l’equip es prepararà per vèncer el Reial Madrid (02.05 horal local*) en el que serà un primer test abans de la Supercopa d’Espanya que han de disputar tots dos conjunts el 13 i el 16 d’agost i en què hi haurà en joc el primer títol de la temporada.

*Cal recordar que a la costa est dels Estats Units són sis hores menys que a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut