El millor inici de la història del FC Barcelona a la Lliga

El millor inici de la història del FC Barcelona a la Lliga

Els blaugranes registren els millors números en la història del Club des de l’inici de la competició

El FC Barcelona ha iniciat la lliga de la millor manera possible. Tres victòries en tres jornades li donen als homes d’Ernesto Valverde el liderat, empatats amb la Reial Societat però amb millor diferència de gols (+9) respecte el conjunt basc (+6). Els tres triomfs inicials en la competició domèstica no són un rècord per als blaugranes, però sí els números de gols a favor i en contra.

Els d’Ernesto Valverde han registrat el millor inici del Barça a la Lliga des que es disputa aquesta competició, la temporada 1928-29. Amb nou gols a favor i cap en contra en tres partits, li donen als barcelonistes una diferència favorable de 9 gols. Uns resultats que es detallen en el 2-0 contra el Betis, el 0-2 a Mendizorrotza contra l’Alabès i la golejada al Camp Nou contra l’Espanyol (5-0). El proper dissabte 16 de setembre els blaugranes tindran l’oportunitat d’allargar aquest registre al Coliseum Alfonso Pérez, contra el Getafe (16.15 hores).

Altres precedents blaugranes

En altres ocasions el FC Barcelona també ha arribat a la quarta jornada de lliga invicte, un total de 17 ocasions amb aquesta. La darrera ocasió en què els blaugranes ho van assolir va ser la temporada 2014/15 amb Luis Enrique a la banqueta. Aquell curs el Barça va acabar aixecant el triplet (Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions).

Els registres, però, eren una mica inferiors als actuals ja que els barcelonistes registraven sis gols a favor i cap en contra, tres dianes menys a favor que aquest curs. També el curs 2013/14 els blaugranes van aconseguir un +9 en el gol average, però en aquella ocasió els blaugranes havien encaixat dos gols malgrat aconseguir tres triomfs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut