El FC Barcelona ja ha aterrat a Washington

El FC Barcelona ja ha aterrat a Washington

L’equip d’Ernesto Valverde ha viatjat des de Nova York fins la capital dels Estats Units on s’enfrontarà amb el Manchester United

La plantilla del FC Barcelona ja és a Washington. L’expedició blaugrana, encapçalada per l’entrenador Ernesto Valverde i els 26 jugadors que conformen la llista de convocats per la gira per terres americanes, ha sortit des de Nova York a les 11:30 hores* i ha arribat a la capital dels Estats Units a les 12:45 hores*. El primer equip del Barça, que ha aterrat a l’aeroport Ronald Reagan, a Washington DC, s’allotjarà dues nits a la ciutat nord-americana on s’enfrontarà al Manchester United el proper dimecres 26 de juliol a les 19:35 hores*, en el que serà el segon partit de pretemporada dels barcelonistes. A l'arribada a l'hotel Watergate els jugadors s'han trobat més d'un centenar de persones que els han esperat per poder-los saludar en primera persona.

Cal recordar que l’equip blaugrana es troba als Estats Units disputant la International Champions Cup on jugarà un total de tres partits per posar-se a punt de cara a la temporada 2017-18. En el primer d’ells, el Barça va derrotar a la Juventus per 1 gol a 2 a Nova York. D’altra banda, al FedExField de Washington, l’equip d’Ernesto Valverde s’enfrontarà al Manchester United abans de tancar la gira per terres americanes a Miami, contra el Reial Madrid, el dissabte 29 de juliol a les 20:05 hores*.

 

*Hora local. Recorda que a la costa est dels Estats Units són 6 hores menys que a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut