El Barça es consolida com el Rei de Copes a les principals lligues europees

El Barça es consolida com el Rei de Copes a les principals lligues europees

Amb 30 títols de Copa, el FC Barcelona augmenta el seu marge amb els equips més llorejats en aquesta competició a les principals lligues europees

El FC Barcelona ha sumat la seva trentena Copa del Rei després del triomf contra el Sevilla (0-5) al Wanda Metropolitano. Amb la consecució d’aquest nou títol, el conjunt blaugrana confirma la seva posició com a Rei de Copes i es manté entre els conjunts més llorejats en aquesta competició entre les principals lligues europees.

Les 30 Copes blaugrana consoliden una diferència considerable respecte del Bayern de Munic, el segon equip amb més Copes de les principals lligues europees, amb 18 DFB Pokal. Més enrere queden l’Arsenal, amb 13 FA Cup; la Juve, amb 12 TIM Cup i el PSG, amb 11 Coupe de France al seu palmarès.

Parisencs −8 de maig−, torinesos −9 de maig− i muniquesos −19 de maig− podrien sumar un nou títol de Copa a la seva col·lecció, ja que han arribat a les finals de Copa dels seus països respectius.

Els altres Reis de Copes

El conjunt amb més copes domèstiques a Europa és el Linfield, d’Irlanda del Nord. L’actual campió de la competició nord-irlandesa en té 43 a les seves vitrines. A la República d’Irlanda, el Celtic ha aixecat 37 Scottish Cups, i el seu arxirrival, el Glasgow Rangers, en té 33, tot i que no passa per un bon moment en l’actualitat. A Portugal, el Benfica suma 29 Taças (26 amb la denominació actual i 3 com a Campeonato de Portugal), i a Grècia, l’Olympiacos, amb el qual Valverde va aixecar dues Copes, en suma 27 al país hel·lè.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut