El 4-1 a l’anada, sinònim d’avançar ronda

El 4-1 a l’anada, sinònim d’avançar ronda

En dues ocasions més el Barça va seguir el camí europeu després d’aconseguir aquest resultat en el primer partit al Camp Nou

Els precedents van a favor del Barça. I és que el 4-1 davant la Roma als quarts de final de la Champions League és un preludi de classificar-se per a la ronda següent. En els dos precedents amb aquest resultat, ambdós amb el partit d’anada al Camp Nou, el Barça va poder continuar avançant.

El primer 4-1 obtingut pel Barça en competició europea va ser la temporada 1981/82, en un matx de Recopa contra el Trakiam Plovdiv búlgar corresponent als setzens de final. Els autors dels quatre gols barcelonistes van ser Quini, Simonsen (2) i Schuster. Per trobar l’altre precedent cal remuntar-se al curs 1987/88, en duel de vuitens de la Copa de la UEFA contra el Flamurtari Vlora albanès. En aquella ocasió les dianes blaugrana van arribar de les botes d’Urbano, Lineker (2) i Lobo Carrasco.

D’aquesta manera, són dos partits que s’erigeixen en un argument més per passar de ronda a la Champions i assolir les semifinals. En cas de ser així, seria la setzena vegada que el Barça arriba a les semifinals, comptant la Copa d’Europa (quatre) i la Lliga de Campions (onze). Un motiu més per somiar al Coliseum romà aquest dimarts a partir de les 20.45 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut