Els dorsals del FC Barcelona a la gira dels Estats Units

Els dorsals del FC Barcelona a la gira dels Estats Units

Descobreix els números que lluiran a la samarreta els jugadors blaugrana durant els tres partits de l'International Champions Cup

Vols saber quins dorsals duran els jugadors del FC Barcelona durant la Gira als Estats Units? Aquí pots consultar tots els números que lluiran els cracs blaugrana als partits davant la Juventus (dissabte 22, 18.05 hores), el Manchester United (dimecres 26, 19.35 hores) i el Reial Madrid (dissabte 29, 20.05 hores).

Els blaugrana debutaran aquest dissabte davant l'actual campió d'Itàlia, després d'haver fet divendres el darrer entrenament abans del matx. Els de Valverde es van exercitar en una sessió oberta íntegrament on més de 5.000 aficionats nord-americans van poder gaudir dels cracs culers.

Cal recordar que aquests dorsals no són definitius, sinó que seran els que utilitzaran els jugadors culers durant els tres partits de la International Champions Cup. El nou fitxatge, Nélson Semedo, s’estrenarà amb el dorsal número 12, mentre que altres com Marlon Santos o Carles Aleñá, lluiran els números 2 i 16, respectivament. Repassa els dorsals dels 26 jugadors convocats per Ernesto Valverde! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut