Descans per a Paulinho

Descans per a Paulinho

Valverde ha decidit donar-li descans, ja que el brasiler ha enllaçat la temporada passada a la Xina amb l’actual amb el FC Barcelona i el dia 21 de maig s’ha d’incorporar a la disciplina de la selecció brasilera per preparar el Mundial

El jugador del primer equip Paulinho ha fet aquest dijous el seu darrer entrenament de la temporada amb el FC Barcelona. El tècnic Ernesto Valverde ha decidit donar-li descans, ja que Paulinho ha enllaçat la temporada passada a la Xina amb l’actual amb el FC Barcelona.

Atès que el dia 21 de maig s’ha d’incorporar a la disciplina de la selecció brasilera per preparar el Mundial, el tècnic Ernesto Valverde ha cregut oportú donar-li tres dies lliures, i d’aquesta manera ja no participarà en l’entrenament de dissabte i serà baixa per al partit de diumenge contra la Reial Societat.

9 gols en 49 partits

Així doncs, i després d'un any i mig jugant sense descans, el brasiler tanca una gran primera temporada al conjunt barcelonista, on ha disputat un total de 49 partits (34 a la Lliga, 9 a la Champions i 6 a la Copa) i ha marcat 9 gols, tots a la Lliga. Amb aquestes dianes, Paulinho ha estat el tercer màxim golejador de l'equip aquest curs (empatat amb Coutinho), només superat per Leo Messi i Luis Suárez. El '15' culer va arribar a Can Barça el 14 d'agost, i va fer el seu debut oficial a la segona jornada de Lliga contra l'Alabès. Ha quallat un gran curs i ha guanyat els seus dos primers títols com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut