Dembelé, entre els tres finalistes del Golden Boy 2017

Dembelé, entre els tres finalistes del Golden Boy 2017

El jove jugador francès del FC Barcelona aspira a guanyar un premi al qual també opten Rashford i Mbappé

Ousmane Dembelé, jugador del FC Barcelona, és un dels tres finalistes del premi Golden Boy d’enguany, juntament amb Marcus Rashford (Manchester United) i Kylian Mbappé (Mònaco/PSG). La temporada passada el jove jugador francès va aconseguir uns excel·lents registres al Borussia de Dortmund: 10 gols i 22 assistències han avalat la seva nominació com a finalista per optar a aquest guardó.

Ja al Rennes, Dembelé va demostrar una gran habilitat que el va portar a ser l’objectiu de molts clubs europeus. La seva bona temporada a la Ligue 1 el va portar a la Bundesliga, on les bones actuacions quallades al campionat teutó van propiciar el seu fitxatge pel FC Barcelona, on podrà desplegar el seu joc rodejat dels millors jugadors del món.

Al club blaugrana, Dembelé ha participat en tres partits. Al seu debut, contra l’Espanyol, ja va demostrar una gran habilitat i va donar una assistència. A la Lliga de Campions va ser titular davant la Juventus, així com a Getafe en partit de Lliga, en què malauradament va patir una ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant els propers mesos.

El Golden Boy és un premi que entrega el diari italià ‘Tuttosport’ des del 2003. El guardó premia el millor jugador europeu menor de 21 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut