Dembélé continua progressant en la seva recuperació

Dembélé continua progressant en la seva recuperació

L’extrem blaugrana continua amb la seva posada a punt exercitant-se a la Ciutat Esportiva per recuperar-se de la lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra

Cada cop queda menys per tornar a veure Ousmane Dembélé sobre la gespa tot i que encara no se sap quan serà amb exactitud. El davanter francès treballa entrenament rere entrenament per recuperar-se de la lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra, que es va realitzar el passat 16 de setembre en el partit de Lliga contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez, estadi on els blaugranes van guanyar per 1-2 amb gols de Paulinho i Denis.

Quan es compleixen gairebé dos mesos i mig des que va caure lesionat hem pogut veure a Dembélé en diverses ocasions fent treball a la gespa dels camps de la Ciutat Esportiva, igual que aquest dilluns. Cal recordar, que l’extrem francès es va operar a Hèlsinki i va tornar a Barcelona per completar la recuperació. Abans de la lesió, Dembélé va disputar davant l’Espanyol i la Juventus els seus primers partits com a jugador blaugrana, en els que va registrar una assistència a Suárez, la del cinquè gol en el derbi del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut