Valverde: “L’Athletic creix en les dificultats i és perillós perquè té un gran esperit”

Valverde: “L’Athletic creix en les dificultats i és perillós perquè té un gran esperit”

El tècnic del Barça parla abans de rebre els bilbaïns al Camp Nou per disputar la jornada 29 de Lliga

El FC Barcelona rep aquest diumenge l’Athletic Club al Camp Nou, un rival que Valverde coneix molt bé. De fet, com ha explicat a la roda de premsa prèvia, per a ell “serà un partit molt especial”. També complicat, perquè el Barça no ha de tenir en compte el moment de forma del seu proper contrincant a la Lliga. “L’Athletic sempre és perillós. Sempre creix en les dificultats, perquè té un gran esperit. Serà un rival complicat”, ha advertit el tècnic blaugrana.

En el tram final de la temporada, el preparador culer ha expressat que contra l’equip basc es juguen “tres punts fonamentals”, perquè han començat “el compte enrere”. “Queden deu partits i hem de començar guanyant el primer”, ha assegurat. I ha afegit que “després de l’aturada de seleccions ve un mes d’abril terrible”.

Quant a les baixes de Busquets i Suárez, Valverde ha declarat: “Tenim altres jugadors que ens poden ajudar a suplir les absències”. La polivalència de la plantilla blaugrana és una de les claus: “Hi ha jugadors que s’acoblen perfectament en diferents posicions”. Així doncs, el tècnic culer s’ha mostrat optimista pel que fa als futbolistes disponibles: “Tot i tenir els jugadors justos, estem convençuts que podem fer un bon partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut