fcb.portal.reset.password

Ernesto Valverde estava content després del partit de tornada dels setzens de final de la Copa. No només pel triomf, que també (5-0), sinó perquè l'equip "ha tingut una molt bona actitud amb el partit". "En aquests tipus de duels tractes de no tenir cap ensurt, i la millor manera d’aconseguir-ho és jugar amb ritme i dinamisme. Tant a l'anada com a la tornada hem estat bé en aquest sentit i hem aconseguit el bitllet per als vuitens de final amb bon regust de boca", ha afegit el tècnic després d'un partit en què han marcat Alcácer, Piqué, Aleix Vidal, Denis Suárez i el jugador del filial Arnaiz.

Precisament la participació dels jugadors del Barça B és un dels aspectes que el tècnic ha destacat. Oriol Busquets, del que "crec que ens pot ajudar tot i que encara és molt jove", i David Costas, "que en un moment determinat ens pot ajudar per la seva experiència", han debutat, mentre que Arnaiz ha tornat a marcar (dos gols en dos partits amb el primer equip) i Aleñá han tornat a tenir minuts.

Per acabar, també ha volgut agrair la presència dels 68.775 espectadors que han vingut al Camp Nou, en la 7a edició de la Diada del Soci Solidari. "Valoro molt positivament l'assistència. Aquests partits de vegades poden no aplegar gaire gent, però el Club porta anys fent les coses bé. Hem viscut un gran ambient, més festiu, amb gent que té menys oportunitats de venir, i això està bé. A més, si ve acompanyat amb què guanyem i marquem, doncs encara millor".

A més, altres jugadors del primer equip han parlat davant els mitjans de comunicació per valorar el partit. Els repassem:

 
Tornar a dalt