Dembélé:

Dembélé: "He millorat tàcticament i en defensa"

L'extrem francès ha parlat en roda de premsa, explicant que "la meva primera temporada al Barça ha estat difícil per les lesions, però tinc confiança i tots la tenen en mi"

Ousmane Dembélé, que es troba concentrat amb la selecció francesa per disputar el Mundial de Rússia, ha parlat en roda de premsa. El jove extrem ha explicat que la seva primera temporada al FC Barcelona "ha estat difícil, amb moltes lesions i he hagut d'aprendre molt". "Però malgrat tot, tinc confiança i tots tenen confiança en mi", ha afegit.

"Ha estat un any difícil, però tinc confiança i tots la tenen en mi"

A més, l'11 blaugrana també ha explicat que aquest curs al Barça "he après molt en l'aspecte tàctic i també defensivament". Dembélé ha afegit: "Defenso molt, tot i que som un equip que té molt la possessió de la pilota. Al Barça has de tenir molta cura de no perdre la pilota".

Quant al seu estat físic, Dembélé ha assegurat que "em sento bé des de fa setmanes, em vaig sentir bé al camp contra Itàlia i ja no tinc cap molèstia". Cal recordar que el francès va anotar un gran gol davant el combinat italià en el triomf dels ‘Blues’ per 3-1.

Finalment, l’extrem francès ha parlat sobre els seus companys a la davantera de la selecció: "Griezmann és un gran davanter, si vingués al Barça seria extraordinari, ens aniria molt bé". Pel que fa a Mbappé, ha afegit: "Ens portem bé dins i fora del camp, és un gran amic. Ens truquem, enviem missatges, juguem a la consola ..., és bo tenir algú així en el grup". "És un jugador que té moltes qualitats i per a mi, és el millor futbolista jove del món", ha conclòs Dembélé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut