La selecció espanyola es classifica per al Mundial de Rússia després de golejar Albània (3-0)

Els de Lopetegui, amb els blaugranes Jordi Alba i Piqué a l’onze titular, superen el combinat albanès i certifiquen la seva presència a la cita mundial de l’any vinent

La selecció espanyola ja té el bitllet assegurat per al Mundial de Rússia de l’any vinent. L’ha aconseguit després de golejar Albània (3-0) al Rico Pérez amb gols de Rodrigo, Isco i Thiago i després que Itàlia hagi empatat a casa davant de Macedònia (1-1). Els de Lopetegui, amb els blaugranes Jordi Alba i Piqué de titulars, no han donat opció a la selecció albanesa, que ha vist com a la primera mitja hora de joc rebia tres gols gairebé seguits impossibles de contrarestar.

El central català ha disputat un total de 59 minuts, i en veure la targeta groga no podrà jugar davant Israel en l’última jornada de la fase de classificació. El combinat espanyol s’ha classificat com a primera de grup ja matemàticament amb 25 punts quan encara resta un últim partit. Itàlia, que de moment en té 20, quedarà segona.

La Croàcia de Rakitic es complica la classificació; Turan, amb Turquia, també

Ni Croàcia ni Turquia han estat capaces de guanyar en aquesta penúltima jornada com a locals. Rakitic, que ha disputat els 90 minuts amb Croàcia, tenia la victòria pràcticament a la butxaca i ben encarada la classificació, però al minut 90 Finlàndia ha aconseguit empatar el duel (1-1). Així doncs, s’ho jugarà tot en l’última jornada. Pitjor ho té la Turquia d’Arda Turan, que després de perdre per 0-3 davant Islàndia ja no depèn d’ella mateixa per classificar-se.