Coutinho ja treballa a la Ciutat Esportiva

Coutinho ja treballa a la Ciutat Esportiva

El brasiler s’ha exercitat sobre la sorra de les instal·lacions barcelonistes, i continua així amb la seva recuperació de la lesió evolutiva al recte anterior de la cuixa dreta

Philippe Coutinho ja treballa a la Ciutat Esportiva. El nou fitxatge blaugrana ha realitzat treball de recuperació al sorral de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el que ha estat el seu primer entrenament com a jugador del FC Barcelona. El brasiler continua així amb la seva recuperació de la lesió evolutiva al recte anterior de la cuixa dreta.

Cal recordar que Coutinho va estar present dijous al Camp Nou veient en directe la contundent victòria dels seus companys davant el Celta. A més, el crac brasiler va ser presentat dilluns passat a l’Estadi blaugrana, on va destacar: “És un somni estar aquí i estic ansiós per començar”.

Sessió de recuperació pensant en Anoeta

Aquest divendres els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió de recuperació després del gran triomf davant el Celta (5-0). Els culers van superar amb claredat els gallecs en el partit de tornada dels vuitens de final de Copa, i ara els homes d’Ernesto Valverde ja pensen en el següent compromís. Serà davant la Reial Societat a Anoeta en el darrer partit de la primera volta a la Lliga.

Pel que fa a Paco Alcácer, ha fet una part de l’entrenament amb el grup. Alhora, Yerry Mina ha pogut saludar els seus companys abans de la sessió. A més, cal destacar que també han participat en l’entrenament els jugadors del Barça B Aleñá, Varo, R. Tarín, Santi Bueno i Moisés.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut