Mascherano i Iniesta, baixa contra l’Espanyol

Mascherano i Iniesta, baixa contra l’Espanyol

L’argentí té unes molèsties musculars a la cuixa esquerra, mentre que es confirma l’absència del manxec, amb una sobrecàrrega al soli de la cama dreta

Nou repte per al Barça. Després de tancar una gran primera volta a la Lliga i trencar el malefici d’Anoeta els blaugranes tornen a centrar-se en la Copa del Rei. Els d’Ernesto Valverde buscaran obtenir un bon resultat en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol al RCDE Stadium (21.00 hores).

Per a aquest partit, el tècnic blaugrana ha conegut aquest dimarts que finalment no podrà comptar amb Andrés Iniesta, amb una sobrecàrrega al soli de la cama dreta, ni amb Javier Mascherano, amb unes molèsties musculars a la cuixa esquerra. Tots dos seran baixa per al partit contra l’Espanyol i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat. Dues baixes mèdiques que s’uneixen a les de Samuel Umtiti, Paco Alcácer, Coutinho i Dembélé.

Per contra, Valverde recupera Nélson Semedo, que aquests dies ha patit una amigdalitis i ja ha rebut l’alta mèdica. El portuguès ha entrat en una convocatòria que formen: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Rafinha, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Vermaelen i Aleñá (26). Yerry Mina, encara sense el trànsfert, i Deulofeu no han entrat en la llista.  

Últim entrenament abans del derbi

Abans de conèixer la llista de convocats, els blaugranes s’han exercitat al Camp Tito Vilanova per acabar de preparar el duel d’aquest dimecres al RCDE Stadium. Una sessió en què Ernesto Valverde ha pogut comptar els jugadors disponibles del primer equip i els futbolistes del Barça B Varo i Aleñá.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut