La convocatòria per al partit a Las Palmas

La convocatòria per al partit a Las Palmas

Paco Alcácer i André Gomes tornen a la convocatòria, on no hi són Semedo per lesió i Jordi Alba per sanció

Després del triomf al Camp Nou contra el Girona (6-1), segon partit en menys d’una setmana per als jugadors de Valverde. L’equip visita la UD Las Palmas (Dijous, 21.00 hores) en un partit vital per mantenir les distàncies amb el segon classificat, l’Atlètic, el qual rep diumenge al Camp Nou. Per al duel contra l’equip de Paco Jémez, l’entrenador basc no pot comptar ni amb Jordi Alba –sancionat– ni amb Nélson Semedo, lesionat.

Així doncs, els 18 jugadors que Valverde ha escollit per viatjar a Las Palmas són: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Vermaelen.

Última sessió prèvia al partit

L’equip s’ha entrenat a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, al Camp Tito Vilanova. L’entrenador ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip, ja que Paco Alcácer s’ha entrenat amb el grup després de no haver-ho fet en la sessió de dimarts. També ha participat en l’entrenament Jokin Ezkieta, del Barça B. A l’inici de la pràctica s’ha guardat un minut de silenci en memòria d’Enrique Castro Quini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut